fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za podršku razvoju preduzetništva u centru Podgorice

Raspisan konkurs za podršku razvoju preduzetništva u centru Podgorice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad raspisao je konkurs za podršku razvoju preduzetništva u centru Podgorice, koji će biti otvoren do 8. aprila.

“Glavni grad kontinuirano podržava razvoj preduzetništva u Podgorici. Nakon što je centar grada u prethodnom periodu dobio novu infrastrukturu, ukazala se potreba za daljim oživljavanjem centra grada i kroz razvoj mikro biznisa”, saopšteno je iz PG Biroa.

Glavni grad će podržati razvoj preduzetništva u centru grada, za šta je opredijeljeno 20 hiljada EUR.

“Svi pojedinci i kompanije sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji Podgorice, koji svoj biznis žele da započnu ili razvijaju u centru, već od danas mogu dostavljati prijave na ovaj konkurs”, navodi se u saopštenju.

Konkurs se odnosi na razvijanje biznisa na teritoriji u strogom centru grada, koju okružuju bulevari Svetog Petra Cetinjskog, Stanka Dragojevića, Ivana Crnojevića i ulica Marka Miljanova.

Konkursom se podržavaju biznis ideje za podsticanje ekonomskog razvoja centra grada, stvaranje uslova i podsticanje razvoja turizma, doprinos afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala i tradicije glavnog grada, podizanja nivoa urbane kulture i očuvanja kulturne baštine, kao i doprinos očuvanju životne sredine i održivog razvoja.

Tekst konkursa dostupan je na linku https://podgorica.me/storage/23430/622863febf6f3_Konkurs-za-podr%C5%A1ku-preduzetni%C5%A1tvu-u-centru-grada.pdf

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real preokretom do finala

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala igraće u finalu Lige evropskih šampiona. Real je večeras...

Fiorentina u finalu