fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNude povlašćene cijene u hotelima na Žabljaku

Nude povlašćene cijene u hotelima na Žabljaku

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kampanja Osjeti Durmitor nudi povlašćene cijene u hotelskom smještaju na Žabljaku, tokom zimske turističke sezone, kao odgovor na pandemiju koronavirusa, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) Žabljak.

U kampanju se uključila turistička privreda Žabljaka, lokalna uprava, TO Žabljak i Turistički centar Durmitor i pripremila zimski promo paket, kako bi omogućila posjetiocima da svoj odmor provedu što ugodnije na Durmitoru.

“Turistički paket uključuje polupansion u svim hotelima sa tri zvjezdice koji iznosi 23 EUR po osobi, kao i polupansion u hotelima sa četiri zvjezdice koji iznosi 35 EUR po osobi”, navodi se u saopštenju.

U tu cijenu nijesu uračunati boravišna taksa i osiguranje.

“Te cijene se odnose na smještaj u standardnim sobama i važe od 4. januara do 31. marta naredne godine”, precizirali su iz TO Žabljak.

Iz lokalne TO su podsjetili da je boravak za djecu do sedam godina besplatan, da djeca od sedam do 12 godina imaju 50 odsto popusta, dok djeca iznad 12 godina plaćaju punu cijenu usluga.

„Korišćenje sobe od jedne osobe, kao i boravak u svim vrstama apartmana će se naplaćivati po maksimalno 40 odsto većim cijenama od navedenih“, dodaje se u saopštenju.

Minimalni boravak je, kako se zaključuje, tri noći, a rezervacije po tim paketima će se obavljati direktnim kontaktiranjem hotela.
(

Najčitanije

Real preokretom do finala

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala igraće u finalu Lige evropskih šampiona. Real je večeras...

Fiorentina u finalu