fbpx
NaslovnicaCrna GoraVeljović nije nagovjestio podnošenje ostavke

Veljović nije nagovjestio podnošenje ostavke

Podgorica, (MINA) – Direktor Uprave policije Veselin Veljović, prema saznanjima Pobjede, nije u razgovoru sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem nagovještavao podnošenje ostavke.

Abazović je u ponedjeljak objavio na Tviter nalogu da se susreo sa Veljovićem i da on više neće obavljati tu funkciju.

“Završen je sastanak sa direktorom Uprave policije Veselinom Veljovićem. Dogovoreno da gospodin Veljović više neće biti direktor” napisao je Abazovic na Tviteru.

Kako piše Pobjeda, Veljović se nije oglašavao povodom Abazovićeve tvrdnje.

“Prema informacijama Pobjede, direktor Uprave policije nije u razgovoru sa potpredsjednikom Vlade Abazovićem nagovještavao podnošenje ostavke, smatrajući da rezultati rada policije ne ukazuju na takvu potrebu, kao i da je međunarodna saradnja Uprave policije pohvaljena od relevantnih međunarodnih organizacija”, piše Pobjeda.

Navodi se da ukoliko se Vlada ipak odluči da, bez obrazloženja, razriješi Veljovića kojem nije istekao mandat, onda će Veljoviću morati da isplati sve zakonom predviđene obaveze.

Shodno slovu Zakona o unutrašnjim poslovima direktor Uprave policije može biti razriješen ukoliko se dokaže kršenje zakona ili prekoračenje nadležnosti ili se ustanovi da nije ostvario predviđene rezultate.

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...