fbpx
NaslovnicaCrna GoraŠaranović predložio Vujović za šeficu kabineta

Šaranović predložio Vujović za šeficu kabineta

Podgorica, (MINA) – Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović predložio je višu policijsku inspektorku I klase, Snežanu Vujović, za šeficu njegovog kabineta.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) saopšteno je da taj predlog odražava opredjeljenje Šaranovića da u svoje redove privuče iskusne stručnjake čija sposobnost, odlučnost i hrabra borba protiv kriminaliteta služe kao svetionik na putu ka ostvarenju najviših ciljeva službe.

„Predložena kandidatkinja predstavlja primjer izvrsnosti i posvećenosti, ne samo u službi policije, već kao primjer kako stručnost i nepokolebljiva etika vode ka izgradnji snažnijeg i pravednijeg društvenog poretka“, kaže se u saopštenju.

Iz MUP-a su rekli da je Vujović završila višu školu unutrašnjih poslova, pravni fakultet i položila pravosudni ispit i da je uspješnu karijeru u policiji započela prije 24 godine.

Ona je, kako su kazali, plodonosan radni angažman započela u Sektoru za borbu protiv kriminala Uprave policije.

„Angažman nastavlja na poziciji šefice Grupe za potražnu djelatnost, suzbijanje maloljetničke delinkvencije i nasilja u porodici, nakon čega je imenovana za rukovoditeljku Operativnog tima za borbu protiv porodičnog nasilja i nasilja nad ženama, u činu Više policijske inspektorke I klase“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da iza sebe ima bogato iskustvo kroz različite edukacije i projekte na kojima je radila.

„Profesionalnost u radu i beskompromisna posvećenost svim principima na kojima počiva policijska etika preporučili su je za poziciju predsjednice Disciplinske komisije MUP-a od septembra 2021. godine do danas“, kaže se u saopštenju.

Iz MUP-a su rekli da ovim predlogom jasno pokazuju posvećenost ka izgradnji institucija koje su osnažene znanjem, iskustvom i vještinama, neophodnim za suočavanje sa izazovima savremenog društva.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...