fbpx
NaslovnicaCrna GoraŠaranović: Nećemo tolerisati nijedan oblik kriminalne aktivnosti

Šaranović: Nećemo tolerisati nijedan oblik kriminalne aktivnosti

Podgorica, (MINA) – Današnja akcija policije u Nikšiću, u kojoj je uhapšeno sedam osoba, jasna je poruka svima koji ugrožavaju zakon i red da nijedan oblik kriminalne aktivnosti neće biti tolerisan, kazao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić jutros su, sa Posebnom jedinicom policije, sproveli opsežnu akciju hapšenja uličnih dilera, a kontrolisali su i članove organizovanih kriminalnih grupa i bezbjednosno-interesantne osobe.

Šaranović je rekao da ta akcija nije samo demonstracija sposobnosti i odlučnosti.

„Već i jasna poruka svima koji ugrožavaju zakon i red u našoj zemlji: nećemo tolerisati nijedan oblik kriminalne aktivnosti“, istakao je Šaranović.

On je u saopštenju naveo da su hrabri službenici policije pokazali izuzetan profesionalizam i neustrašivost u suočavanju sa izazovima, i zaslužuju najdublje poštovanje i podršku.

„Kao ministar unutrašnjih poslova, stojim čvrsto iza svakog službenika Uprave policije koji se svakodnevno suočavaju s opasnostima kako bi zaštitili naše građane“, kazao je Šaranović.

Kako je naveo, akcija je dokaz da su uvijek spremni i sposobni da djeluju brzo i efikasno protiv svih oblika kriminala koji prijete sigurnosti građana i stabilnosti države.

„Želim jasno istaći da će MUP nastaviti da bude nemilosrdno u borbi protiv kriminala“, poručio je Šaranović.

On je dodao da će policijske snage nastaviti da sprovode zakon bez straha i favorizovanja.

„Svaki kriminalac, bez obzira na njegovu mrežu ili resurse, treba da zna da će se suočiti s punom snagom države“, rekao je Šaranović.

Prema njegovim riječima, današnja operacija je samo početak nove ere odlučnosti i beskompromisne borbe protiv kriminala.

„Stojimo ujedinjeni i nepokolebljivi u našoj obavezi da čuvamo mir i bezbjednost svih građana Crne Gore. Neka ovaj dan bude opomena svima koji pokušaju da naruše zajednicu: nećemo stati dok svaki oblik kriminala ne bude istrijebljen sa naših ulica“, rekao je Šaranović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...