fbpx
NaslovnicaCrna GoraProglašenje za nepoželjne govori o suštini vlasti

Proglašenje za nepoželjne govori o suštini vlasti

Podgorica, (MINA) – Proglašenje čelnika nove Vlade i parlamentarne većine za nepoželjne u Hrvatskoj, govori o karakteru i suštini aktuelne vladajuće strukture u Crnoj Gori, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović.

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić, poslanik Milan Knežević i potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić proglašeni su u Hrvatskoj za nepoželjne osobe.

“Članica Evropske unije (EU) i nama prijateljska Hrvatska proglasila je nepoželjnima čelnike nove vlade i parlamentarne većine. To je sve što je potrebno da znamo o karakteru i suštini aktuelne prepakovane i nevješto našminkane vladajuće garniture”, naveo je Šehović.

Prema njegovim riječima, na taj način se, samo dva dana od konstituisanja, “mantra o “evropskom” i “pomiriteljskom” karakteru novoformirane po(D)miriteljske vlade” srušila kao kula od karata.

“Sada oni kojima u takvoj Vladi nije ni bilo mjesto, ali su na zaprepašćenje građanske Crne Gore samo zbog fotelja u nju uskočili, shvataju u kakvo su loše političko društvo upali”, rekao je Šehović.

On je dodao da očekuje da novi ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović crnogorskim prijateljima u Hrvatskoj objasni da su njegovi novi koalicioni partneri zapravo “dobri momci”.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije