fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Budućnost graditi na razumijevanju i dijalogu

Mandić: Budućnost graditi na razumijevanju i dijalogu

Podgorica, (MINA) – Razumijevanje, međusobno poštovanje i dijalog svih koji žive u Crnoj Gori upravo je ono na čemu se zajedno mora graditi budućnost, poručio je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Mandić je čestitao predstojeći Božić nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju i biskupu kotorskom Ivanu Štironji.

„Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima Rimokatoličke crkve čestitam Božić, dan spajanja nebesa i zemlje na radost čovječanstva“, naveo je Mandić.

Taj dan, kako je kazao, podsjeća da su najbolje vrijednosti koje čovječanstvo ima upravo čovjekoljublje i međusobno poštovanje, kao i da sve počinje i završava sa njima.

„Razumijevanje, međusobno poštovanje i dijalog svih koji žive u Crnoj Gori upravo jeste ono na čemu zajedno moramo graditi budućnost“, poručio je Mandić.

Prema njegovim riječima, u ovim teškim vremenima za cijeli svijet, praštanje i humanost su izuzetno važni.

„Kao što rađanje na svijet nosi novi život, tako će i zajednički rad svih nas donijeti novu budućnost Crnoj Gori. Od srca Vam želim da božićne praznike provedete u miru, zdravlju i blagostanju“, naveo je Mandić u čestitki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...