fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Nemam obavezu ni prema jednom političkom lideru

Krivokapić: Nemam obavezu ni prema jednom političkom lideru

Podgorica, (MINA) – Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić kazao je da nema obavezu ni prema jednom političkom lideru niti prema bilo kome.

On je u intervjuu Nedeljniku rekao da svi u Crnoj Gori znaju da ga jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić nije postavio za nosioca liste Za budućnost Crne Gore.

“Zašto je priča o liderima toliko bitna? Svi u Crnoj Gori znaju da me Mandić sigurno nije postavio za nosioca liste. Ja nemam nikakvu obavezu ni prema jednom političkom lideru, niti prema bilo kome”, kazao je Krivokapić.

On je rekao da nema bilo kakvu vezu sa bilo kojim tajkunima, “iako oni to svesrdno žele da iskažu”.

“Ono što je tačno jeste da su se oni viđali sa tim ljudima koje oni predstavljaju kao tajkune. Ja nijesam”, kazao je Krivokapić.

On je rekao da nije važno da li će neki partijski lider biti u njoj, već kako će ta Vlada da radi.

“Ako želimo da budemo korektni, treba da znamo da nije važno u ovom trenutku da li će neki lider biti u toj vladi, nego kako će ta vlada da radi i kako ćemo da projektujemo budućnost Crne Gore. To je razlika u viziji”, kazao je Krivokapić.

On je naveo da je njihova vizija zamjena, a njegova promjena i reforma.

“Ako je zamjena mjera tih lidera, onda, vjerujte, ja ne mogu da prihvatim da ijedan lider bude u toj vladi”, kazao je Krivokapić.

On je rekao da misli da bi oni trebalo da dopuste da ova vlada bude ona kojoj će se dati – ne kao što je uobičajeno 100, nego 200 dana.

“I ako mi ne iskažemo rezultat, dajte onda da vidimo kako ćemo dalje”, kazao je Krivokapić.

Najčitanije

Budućnost slavila protiv Sutjeske

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u POdgorici nikšićku Sutjesku 84:77,...