fbpx
NaslovnicaCrna GoraIzabrani ljekari radiće u Bloku V tokom vikenda i praznika

Izabrani ljekari radiće u Bloku V tokom vikenda i praznika

Podgorica, (MINA) – Izabrani ljekari za odrasle i djecu od sjutra će, tokom vikenda i praznika, raditi isključivo u punktu Blok V, saopštili su iz Doma zdravlja (DZ) Glavnog grada.

Iz DZ Glavnog grada rekli su da će ljekari u tom punktu raditi u dvije smjene, od sedam do 14 i od 14 do 21 sat.

Kako su naveli, rad vikendom u Tuzima obavljaće se u Zdravstvenom objektu (ZO) “Tuzi” od sedam do 15 sati, a u Zeti u ZO “Golubovci” u istom terminu.

“Ta izmjena je donešena u skladu sa novom odlukom o radnom vremenu u DZ Glavnog grada”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će, osim izabranih doktora za odrasle i djecu, u Domu zdravlja u Bloku V tokom vikenda i praznika raditi i Centar za laboratorijsku dijagnostiku.

Iz DZ Glavnog grada rekli su da će se rad patronažne službe odvijati po ustaljenom rasporedu za dane vikenda i praznika, od sedam do 19 sati.

Prema njihovim riječima, organizovanjem rada na taj način biće omogućen veći komfor pri pružanju usluga pacijetnima u akutnim stanjima.

“Jer će se u istom objektu, osim pregleda doktora, moći odraditi i indikovana laboratorijska dijagnostika bez potrebe da pacijent ide iz punkta u punkt”, dodali su iz DZ glavnog grada.

Oni su naveli da je benefit i blizina Urgentnog centra i Insituta za bolesti djece, u slučajevima kada potrebe pacijenata za određenim zdravstvenim uslugama prevazilaze kapacitete te ustanove.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...