fbpx
NaslovnicaCrna GoraĐukanović čestitao Dan Opštine Žabljak

Đukanović čestitao Dan Opštine Žabljak

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je uvjeren da će Žabljak i u programu nove Vlade biti prepoznat kao važan faktor ukupnog progresa Crne Gore na putu dostizanja evropskog načina života za sve građane.

On je čestitao 17. septembar — Dan Opštine Žabljak predsjedniku Veselinu Vukićeviću, predsjedniku Skupštine opštine (SO) Vidoju Tomčiću, odbornicima SO i svim građanima Žabljaka.

„Ljudi durmitorskog kraja oduvijek su bili dosljedni protagonisti i čuvari tradicionalnih crnogorskih vrijednosti, slobodarske tradicije i antifašističkih tekovina – temelja savremene Crne Gore, koja je važan stub regionalne stabilnosti, uvažena članica NATO-a i lider u pregovorima sa Evropskom unijom“, navodi se u čestitki.

Đukanović je rekao da je upravo na tim vrijednostima moguća dalja izgradnja građanskog, demokratskog društva, što je potvrđeno i vođenjem nedavnog izbornog procesa i odnosom prema njegovim rezultatima, kao i brže usvajanje evropskih i evroatlantskih standarda.

„Uvjeren sam da će Žabljak, uprkos posljedicama izazvanim pandemijom COVID-19, zahvaljujući potencijalima i trasiranim razvojnim pravcima, biti prepoznat i u programu nove Vlade kao važan faktor ukupnog progresa Crne Gore, na putu dostizanja evropskog načina života za sve naše ljude“, naveo je Đukanović.

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...