fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Baru ubijen pripadnik organizovane kriminalne grupe

U Baru ubijen pripadnik organizovane kriminalne grupe

Podgorica, (MINA) – Pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe E.M. ubijen je jutros u Baru, saopštili su iz Uprave policije i dodali da rade na identifikaciji i hapšenju izvršioca ubistva.

Navodi se da je E.M. ubijen u pucnjavi koja se jutros dogodila oko devet sati i deset minuta u Makedonskom naselju u Baru.

„Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti (RCB) Jug, u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, preduzimaju opsežne mjere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i hapšenja izvršioca krivičnog djela ili više njih“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je, po prijavi, odmah uspostavljena blokada grada.

„Policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja“, rekli su iz policije.

Kako su kazali, u službene prostorije policije dovedena je jedna osoba čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, za koju se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

„Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje RCB Jug u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela“, navodi se u saopštenju.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...