fbpx
NaslovnicaCrna GoraDominacija SK Zatočnik i Miloša Boljevića

Dominacija SK Zatočnik i Miloša Boljevića

Podgorica, (MINA) – Danilovgradski streličarski klub Zatočnik najuspješniji je učesnik otvorenog prvenstva Crne Gore u Spužu.

Zatočnik je nastup završio sa šest zlatnih, četiri srebrne i jednom bronzanom medaljom.

Kao drugoplasirani završio je Kotor sa tri zlatne i jednom bronzanom, hercegnovska Savina osvojila je jednu zlatnu i četiri srebrne, a Podgorica jednu zlatnu i dvije bronzane.

Najuspješniji takmičar u pojedinačnoj konkurenciji bio je Miloš Boljević iz Zatočnika sa dvije zlatne medalje u najjačoj konkurenciji – Olimpijski luk.

Foto: SSCG

Takmičenje je organizovano po pravilima svjetske streličarske organizacije u disciplinama olimpijski luk, složeni luk (kompaund) i goli luk.

Predsjednik SK Zatočnik, Miloš Boljević i generalni sekretar Streličarskog saveza Nebojša Glumac uručili su priznanje najuspješnijoj crnogorskog takmičarki Mini Šibalic iz SK Podgorica za ostvarene rezultate i dostojno predstavljanje države Crne Gore i crnogorskog streličarstva na međunarodnoj sceni.

Šampionat, čiji je organizator bio SK Zatočnik, okupio je 27 takmičara iz četiri crnogorska i klubova iz Dubrovnika i Mostara, a održan je u konkurenciji pionira, seniora i veterana u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...