fbpx
NaslovnicaCrna GoraBečić: Predstoji penzionisanje jedne retrogradne politike

Bečić: Predstoji penzionisanje jedne retrogradne politike

Podgorica, (MINA) – Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da predstoji penzionisanje retrogradne politike, a ne njeno oživljavanje kroz, kako je rekao, izdaju kakvu Crna Gora ne pamti.

Tužilački savjet (TS) konstatovao je na današnjoj sjednici prestanak funkcije glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću.

„Potvrda ispravnosti odluka Skupštine i istrajavanja na izboru nezavisnog i profesionalnog, a ne zavisnog i partijskog TS-a, koji najveći broj odluka, kao što vidite, donosi jednoglasno, ili ubjedljivom većinom“, napisao je Bečić na Tviteru.

Prema njegovim riječima, to je najbolji odgovor „na sve podmetačine onih koji su najavljivali drugačije scenarije“.

Bečić je rekao da umjesto da nakon izbora TS-a i svih drugih sjajnih odluka koje je donijela Skupština krajem decembra nastave putem stabilnosti i reformi, neki su krenuli u promjenu političke strane, prekrajanje izborne volje i izazivanje nestabilnosti.

„Jer ruše volju naroda i žele da se “bore” protiv kriminala i korupcije sa onima za koje su oni tvrdili da su lopovi i kriminalci“, naveo je Bečić.

On je kazao da zamjena teza i jeftini folklor više ne prolaze.

„Sada predstoji penzionisanje jedne retrogradne politike, a ne njeno oživljavanje kroz izdaju kakvu Crna Gora ne pamti“, rekao je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Minimalan trijumf Borusije

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Borusije pobijedili su večeras u Dortmundu ekipu Pari Sen Žermena...