fbpx
NaslovnicaCrna GoraBanović: SDP podržava svaki oblik suprotstavljanja nazadnim politikama

Banović: SDP podržava svaki oblik suprotstavljanja nazadnim politikama

Podgorica, (MINA) – Socijaldemokratska partija (SDP) podržava svaki oblik otpora, protesta i suprotstavljanja nazadnim politikama koje udaljavaju Crnu Goru od demokratskih i građanskih vrijednosti, poručio je zamjenik predsjednika te stranke Borislav Banović.

On je rekao da će SDP, kao i do sada, stati u odbranu osnovnih vrijednosti i prava i reformskih promjena u zemlji, bilo kroz samostalne aktivnosti ili saradnju sa drugima.

„Svaki oblik otpora, protesta i suprotstavljanja nazadnim politikama koje udaljavaju Crnu Goru od demokratskih i građanskih vrijednosti ima podršku SDP-a, bez obzira na to ko ih organizuje i da li u njima neposredno učestvujemo“, kazao je Banović.

on je naveo da su organizovanje popisa za koji nema elementarno regularnih uslova i omogućavanje stranim predstavnicima direktno i grubo miješanje u osjetljiva nacionalna pitanja, pojave koje zahtijvaju snažnu političku borbu i odgovor.

„Ne stati u zaštitu svih nacionalnih identiteta i prava građana u Crnoj Gori, varati glasače suprotno izbornim programima i “evropskim” i “pomiriteljskim” porukama, time što na naviše državne pozicje birate predstavnike suprotnih politika – samo su neke od pojava koje zahtijevaju stalnu i snažnu i političku borbu i odgovor“, kaže se u saopštenju Banovića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...