fbpx
NaslovnicaCrna GoraAbazović: Pravda na kraju uvijek pobijedi

Abazović: Pravda na kraju uvijek pobijedi

Podgorica, (MINA) – Vaskrs vraća vjeru u prave vrijednosti i napominje da pravda na kraju uvijek pobijedi, kazao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Abazović je svim pravoslavnim vjernicima i svještenstvu čestitao Vaskrs uz želju da blagdane proslave u zdravlju, miru i sreći, okruženi sebi dragim ljudima.

On je naveo da je najveći hrišćanski praznik idealna prilika da se okrenemo iskonskim vrijednostima i da u našim životima preovladaju istinske ljudske vrline.

Simbolika Vaskrsa, prema riječima Abazovića, treba da podsjeti na neprolazne vrijednosti i nadmaši sve probleme i antagonizme sa kojima se pojedinci i društvo susrijeću.

“Okrenimo se jedni drugima i budimo oslonac u savladavanju prepreka. Neka ljubav, jedinstvo i dobrota preovladaju u odnosu na mržnju, razlike i netoleranciju”, navodi se u čestitki.

Abazović je istakao da je vrijeme da se sve netrpeljivosti ostave po strani i zajedničkim snagama krene u gradnju evropske i prosperitetne Crnu Goru zasnovane na multietničkom i multikonfesionalnom skladu.

„Vaskrs vraća vjeru da prave vrijednosti i napominje da pravda na kraju uvijek pobijedi.

“Imajući to u mislima, želim Vam da u zdravlju i sreći proslavite ovaj praznik”, zaključio je Abazović.

Najčitanije

CEFTA i WB6 CIF se ujedinjuju kako bi osnažili glasove preduzeća

Brisel, (MINA-BUSINESS) – CEFTA Sekretarijat i Investicioni forum šest komora Zapadnog Balkana (WB6 CIF)...