fbpx
NaslovnicaMina SportDragojević najbolji borac turnira

Dragojević najbolji borac turnira

Podgorica, (MINA) – Član podgoričkog MMA kluba Omladinac, Dalibor Dragojević, proglašen je za najboljeg borca međunarodnog turnira MMA B52 amaterska liga u Podgorici.

Ostvario je tri pobjede na turniru, a njegov meč sa Jonom Bakalijem iz Albanije proglašen je za borbu večeri

“Imao sam tri teška meča protiv mnogo starijih i iskusnijih boraca, koju su mnogo duže u MMA od mene”, rekao je Dragojević.

U prvom meču pobijedio je Jovana Naumova iz Strongest MMA tima Makedonija prekidom u prvoj rundi – gušenjem polugom RNC.

Protiv Bakalija slavio je nakon tri runde jednoglasnom odlukom sudija, a u trećem protiv Alekse Sekulovića iz MMA kluba Zabjelo, tehničkim nokautom u drugoj rundi.

“Protiv Sekulovića borio sam se samo pola sata nakon borbe protiv Bakalija i u taj meč ušao sam dosta istrošen. Pružio sam maksimum i slavio sam tehničkim nokautom”, rekao je Dragojević.

On je kazao da su umor i povrede presudile da njegovi treneri ne dozvole da nastupi u finalu.

“Ostaje žal zbog toga, jer je finale trebalo da bude kruna svega ostvarenog na turniru. Proglašen je za nou contest, odnosno neće se računati kao poraz”, rekao je Dragojević.

On je kazao da je ponosan na ostvareno na početku karijere, navodeći da sve zasluge imaju njegovi treneri Žarko Raković i Lazar Kukuličić, kao i Dejan Petričević, trener brazilske džiju džice.

“Oni su mi pomogli oko priprema. Njihove zasluge za moj napredak su velike. Što se tiče nastupa na turniru zadovoljan sam kako sam se borio. Idemo dalje – turnir po turnir uz naporne treninge. Cilj je jasan – napad na svjestki vrh”, rekao je Dragojević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...