fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Podrška Vučiću i SNS-u na izborima

Knežević: Podrška Vučiću i SNS-u na izborima

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević podržao je Srpsku naprednu stranku (SNS) na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji.

“U ime DNP-a, članova, funkcionera, simpatizera i glasača, kao i u svoje lično ime, želim da vam iskažem punu podršku na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima”, naveo je Knežević u pismu podrške predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i lideru SNS-a Milošu Vučeviću.

Knežević je, kako je saopšteno iz DNP-a, kazao da je uvjeren da će izborne liste SNS-a dobiti većinsku podršku građana Srbije.

“Državna politika koju ste realizovali u proteklom periodu zasnovana je na odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, vojnoj neutralnosti, ubrzanom ekonomskom razvoju, institucionalnoj brizi o najugroženijim socijalnim kategorijama”, naveo je Knežević.

To, kako je kazao, zaslužuje poštovanje, ali i podršku svakog čovjeka kome su te vrijednosti temelj patriotizma.

“Zato bez dileme izražavam spremnost da u narednom periodu nastavimo jačati međupartijsku saradnju i graditi osnovu za najbolje odnose između dvije bratske države”, kazao je Knežević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije