fbpx
NaslovnicaMina SportRukometni savez i Bemaks produžili saradnju

Rukometni savez i Bemaks produžili saradnju

Podgorica, (MINA) – Rukometni savez Crne Gore i kompanija Bemax produžili su saradnju i potpisali novi ugovor o sponzorstvu, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da su produžetak saradnje ovjerili predsjednik Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije Bemaks Miladin Mijajlović.

Saopšteno je da produžetak saradnje najbolja potvrda da su u proteklim godinama obje strane ostvarile zacrtane ciljeve.

Kapisoda je kazao da je djelovanje Bemaksa primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije.

“Proteklih godina značajno su podržavali crnogorski rukomet, što je bilo značajno kako za razvoj pojedinih klubova, tako i za ostvarivanje onoga što je prioritet Saveza – dostojno predstavljanje države na međunarodnoj sceni od strane reprezentativnih selekcija”, rekao je Kapisoda.

Prema njegovim riječima, bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti iz godišnjeg kalendara.

“Vjerujem da su odlična izdanja muške i ženske reprezentacije na posljednja dva velika takmičenja najava dobrih rezultata i u olimpijskoj godini, koja je posebna za svakog sportistu“, kazao je Kapisoda.

Mijajlović je naglasio da nastavljaju saradnju sa ciljem da i u ovoj godini kroz uspjehe rukometašica i rukometaša daju doprinos u promociji i razvoju rukometa i uopšte sporta u Crnoj Gori.

“Rukometne reprezentacije su nakon obnove nezavisnosti u javnosti prepoznate kao najbolji ambasadori naše države na međunarodnoj sceni, a potvrda je ponovo stigla nakon odličnih nastupa rukometašica i rukometaša na Svjetskom, odnosno Evropskom prvenstvu. Vjerujem da će naša podrška biti stimulans da rezultati djevojaka i momaka koji u svim uzrastima ponosno nose državni grb na dresovima, budu na visokom nivou i u olimpijskoj godini”, kazao je Mijajlović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Rad sa mladima jedan od prioriteta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Fondacija Čini dobro i Savjet stranih investitora u Crnoj Gori (SSICG)...