fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNE PROPUSTI NAJCOOL PONUDU I DOBIJAŠ ZA 14.99 EURA MJESEČNO PRETPLATU SA...

NE PROPUSTI NAJCOOL PONUDU I DOBIJAŠ ZA 14.99 EURA MJESEČNO PRETPLATU SA COOL RESURSIMA I TELEFON

Podgorica, 31. avgust 2023. – Kompanija MTEL od sjutra ima specijalni paket za mlade Urban Neo 2 COOL koji za samo 14.99 eura mjesečno donosi uz cool resurse i telefon Realme C55 6/128. Za prvih 50 kupaca ovog paketa obezbijeđen je poklon od MTEL-a  slušalice Realme Buds Air 3.

Novi korisnici Urban Neo 2 COOL paketa svakog mjeseca dobijaju uz neograničene razgovore u MTEL  mreži i 500 minuta za razgovore ka drugim mrežama, kao i 30000 SMS poruka za sve mreže u Crnoj Gori. Uz to dobiće pored 30GB mobilnog Interneta svakog mjeseca i dva Internet dodatka od po 100GB mjesečno za dvije aplikacije po izboru. Korisnik ovog paketa može da bira  dvije od sljedeće tri aplikacije : Youtube, Tiktok ili društvene mreže (Facebook, Viber, Instagram, Twitter, Whats App, Wikipedia i mondo GO). Besplatni Internet dodaci za odabrane aplikacije se dodjeljuju prilikom potpisivanja ugovora. Takodje, korisnici COOL paketa u okviru pretplate svakog mjeseca imaju na raspolagganju po 10GB Interneta za zemlje Zapadnog Balkana, takozvanu WB6 zonu (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija).

Najnoviji  servis Siguran net, koji korisniku obezbjeđuje potpunu zaštitu na Internetu uključen je takođe u pretplatu tokom dvije godine trajanja ugovora. Uz to u okviru pretplate korisnik dobija i besplatan m:Disk dodatak od 100 GB skladišnog prostora.

Ono što će sigurno obradovati sve mlade koji izaberu ovaj paket je i licenca za gledanje HBO Max aplikacije koja je uključena u pretplatu u prvih 12 mjeseci, a u okviru koje  korisnik dobija 50GB Interneta mjesečno za reprodukciju materijala sa HBO Max platforme.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha telefona.

Detalje o ovoj ponudi možete naći na linku:https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Postpaid/Paketi-za-mlade

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Indeksi porasli treći dan zaredom

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica porasle treći dan...
amscg 1

Putevi suvi