fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSMTEL nastavlja sa novogodišnjim iznenađenjima i poklonima

MTEL nastavlja sa novogodišnjim iznenađenjima i poklonima

Podgorica, 4. decembar 2020. – MTEL nastavlja sa novoogodinjim poklonima i iznenađenjima za korisnike. Novi korisnik Urban NEO paketa, koji izabere neki od telefona iz ponude po super cijeni, uživaće u neograničenim pozivima ka svim mrežama u Crnoj Gori, uz čak 1000 GB na poklon!

Telefoni su po sniženima super cijenama dostupni na 24 mjesečne rate, tako da uz paket Urban Neo M+ Samsung Galaxy A50 košta 8€ mjesečno,  a Samsung Galaxy A40 svega 5€ mjesečno. Model  Xiaomi Mi Note 10 Pro plaća se mjesečno 24€, Xiaomi Note 8 Pro 7€  i Xiaomi Note 8 T samo 3€ mjesečno.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Telefone je moguće kupiti i uz ostale pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama.

Akcija traje do 31.01.2021. ili do isteka zaliha. Poklonjeni Internet resursi (1000GB) se odnose na korišćenje u MTEL mreži i važe do kraja ugovorne obaveze (24 mjeseca).

Svi ćemo se složiti da je kod kuće najljepše. Korisnik koji izabere neki od BOX 4 paketa dobija kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na jednom mjestu, a na poklon od MTEL-a još i  otvorene sve TV kanale i čak 1000 GB na poklon!

Dakle, svi novi korisnici bilo kojeg od BOX 4 paketa (BOX 4.1, BOX 4.2 ili BOX 4.3) dobijaju 1000GB za potrošnju na mobilnom broju u sklopu paketa. Poklonjeni Internet resursi se odnose na korišćenje u MTEL mreži i važe do kraja ugovorne obaveze. Kablovskim korisnicima MTEL je tokom promotivnog perioda do 31.01.2021. biti omogućen pristup svim kanalima – bez posebne aktivacije, osim za HBO pakete, za koje je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Ponuda važi do 31.01.2021. uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Jakov Milatović,

Milatović na Mirovnom samitu za Ukrajinu

Podgorica, (MINA) - Crnogorski predsjednik Jakov Milatović učestvovaće na Mirovnom samitu za Ukrajinu koji...