fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSKaspersky Safe Kids – aplikacija za roditeljsku kontrolu besplatno uz Magentu 1

Kaspersky Safe Kids – aplikacija za roditeljsku kontrolu besplatno uz Magentu 1

Kad dijete počne da koristi mobilne uređaje i računare, za njegovu bezbjednost ključna je podrška roditelja. Kako bi im pomogao da osiguraju bezbjednost svoje djece, i to ne samo na internetu, Crnogorski Telekom je korisnicima Magenta 1 paketa kroz porodične dodatke prvi na tržištu omogućio besplatnu aktivaciju Kaspersky Safe Kids aplikacije. Korisnici Telekoma koji nemaju Magenta 1 paket Safe Kids mogu aktivirati za svega 1.15 eura mjesečno.

Uz to, Telekom je za korisnike Magenta 1 kreirao i najbolji paket za djecu – Magenta 1 bonus – sa neograničenim pozivima u mreži, 50 minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori i 1GB za surfovanje, a cijena paketa je 2.9 eura mjesečno tokom prve godine.

Kaspersky Safe Kids sadrži aplikaciju za roditelje i posebnu aplikaciju za dijete, koja roditeljima pomaže da budu u toku sa njegovim aktivnostima. Na taj način preko naloga My Kaspersky, mogu da blokiraju pristup web stranicama i sadržaju za odrasle i tako zaštite svoju djecu.

Roditelji takođe mogu da kontrolišu vrijeme koje dijete provodi na mobilnim uređajima ili računaru, kao i da kontrolišu upotrebu drugih aplikacija, ograničavajući vrijeme provedeno u tim aplikacijama ili ih zabranjujući, dok Kaspersky Safe Kids obavještava roditelje i o javnim aktivnostima djeteta na Facebooku, uključujući objave i nove prijatelje.

Ono što roditeljima može biti posebno značajno jesu upozorenja u slučaju da djeca pristupe neželjenim sadržajima i aplikacijama, ili napuste bezbjedno okruženje, i to ne samo online. Kaspersky Safe Kids olakšava brigu o djeci i u stvarnom svijetu, omogućavajući roditeljima da definišu bezbjedan prostor i, ukoliko se dijete nađe van njega, odmah dobiju upozorenje. Roditelji mogu na jednostavan način i da aktiviraju GPS lokaciju djeteta.

Kaspersky Safe Kids jedan je od besplatnih dodataka koje je Crnogorski Telekom uključio u koncept Magenta 1 paketa, i koji su prvi put na ovaj način dostupni u Crnoj Gori. Riječ je o Magenta 1 porodičnim dodacima – Lovćen osiguranju stana u vrijednosti polise do 20.000 eura, ORYX pomoći na putu ili Kaspersky Safe Kids aplikaciji, koji se aktiviraju kroz Telekom ME aplikaciju ili SMS-om bez dodatne naknade.

„Magenta 1 je od strane korisnika odavno prepoznata kao najbolje rješenje za cijelu porodicu kad su servisi Telekoma u pitanju, a ovi dodaci, koje smo prvi put predstavili prošle godine,  tu porodičnu dimenziju dodatno naglašavaju. Rekla bih da je to posebno slučaj sa Kaspersky Safe Kids uslugom, koju smo uvrstili u naš portfolio da bismo roditeljima olakšali brigu o djeci jer je vrijeme koje djeca u novim okolnostima provode online značajno veće nego ranije.

Moram naglasiti i da je Kaspersky Safe Kids je uz mjesečnu naknadu dostupan i drugim korisnicima Telekoma, a ne samo korisnicima Magenta 1 paketa koji tu uslugu mogu odabrati kao besplatan dodatak“, pojašnjava Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Pomoć na putu i osiguranje stana korisnicima su na raspolaganju tokom trajanja ugovora, dok je validnost Kaspersky Safe Kids aplikacije 12 mjeseci. Korisnik može da odabere jednu od opcija i besplatno je aktivira kroz Telekom ME aplikaciju (u dodatnim opcijama potražite Porodične dodatke), putem SMS-a (ORYX PROMO ili OSG STAN PROMO ili KASPERSKY PROMO na 1447), pozivom na broj 1500 ili u posjetom nekog od T-Centara.

Više informacija o novim Magenta 1 paketima, dodatnim opcijama i načinima aktivacije dostupno je na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/magenta-1-privatni

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Cekliću produžena suspenzija

Podgorica, (MINA) - Defanzivcu Mladosti, Zvonku Cekliću, produžena suspenzija na još mjesec, zbog učešća...