fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZajednički će raditi na unapređenju sektora pomorstva

Zajednički će raditi na unapređenju sektora pomorstva

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo kapitalnih investicija (MKI), kotorske Lučke kapetanije, Crnogorske plovidbe i Luke Kotor nastaviće zajednički da rade na rješavanju izazova, kako bi se unaprijedilo stanje u sektoru pomorstva, ocijenjeno je na sastanku njihovih predstavnika.

Iz MKI su saopštili da je državni sekretar, Ismet Latić, u okviru radne posjete Kotoru, razgovarao sa predstavnicima Lučke kapetanije, Crnogorske plovidbe i Luke Kotor.

“Nakon završenih sastanaka konstatovana je opredijeljenost da se zajednički intenzivnije radi na unapređenju, te da je neophodno nastaviti zajedničke napore u rješavanju izazova, kako bi stanje u sektoru pomorstva unaprijedili”, navodi se u saopštenju MKI.

Latić je na sastanku sa predstavnicima Lučke kapetanije upoznat sa načinom funkcionisanja i aktivnostima koje se u njoj sprovode. On je rekao da je što skorije imenovanje novog lučkog kapetana od izuzetne važnosti, kao i obezbjeđivanje adekvatnih prostorija za rad službenika.

Latić je sa predstavnicima Luke Kotor i Crnogorske plovidbe analizirao izazove u poslovanju sa kojima se susreću te dvije izuzetno značajne kompanije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije