fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZa 20 godina preko tri miliona noćenja

Za 20 godina preko tri miliona noćenja

Budva, (MINA-BUSINESS) – Hotelska grupa Montenegro Stars obilježava 20 godina poslovanja sa registrovanih 730 hiljada gostiju iz 150 država svijeta, koji su ostvarili 3,15 miliona noćenja.

Montenegro Stars u subotu slavi 20 godina poslovanja. Svečanost pod motom Naših prvih 20 godina će se održati u hotelu Splendid, gdje će za oko hiljadu zvanica iz privrednog i društvenog života biti izveden kulturno-umjetnički program sa više od 100 učesnika.

„Vizijom i konstantnim inovacijama u sva tri hotela – Blu Star, Montenegro Beach Resort i najpoznatijem Splendid Conference & Spa Resort, ujedno prvom crnogorskom rizortu sa pet zvjezdica, kompanija se profilisala kao jedan od najuspješnijih crnogorskih hotelskih lanaca i doprinijela modernizaciji imidža turističke ponude“, navodi se u saopštenju.

Prvih 20 godina kompanije, kako su dodali, obilježili su jačanje i širenje na nova tržišta, briga o zajednici kroz donacije, humanitarne i volonterske akcije i rezultati u oblasti uticaja na životnu sredinu, koji su Montenegro Stars svrtsali u red najodrživijih.

„Uspjeh su presudno odredili lojalnost zaposlenih i gostiju koje kontinuirano raste“, dodaje se u saopštenju.

Pola miliona noćenja ostvareno je u MICE segmentu, čiji su bili pioniri, a kasnije i ključni nosioci razvoja tog vida crnogorske turističke ponude.

„Najveće ugostiteljsko preduzeće već 20 godina drži lidersku poziciju po broju zaposlenih. Prosječan broj stalno angažovanih radnika je 525, a tokom sezone i do 800“, precizirali su iz kompanije.

Za manje od dvije godine, kompanija će proširiti poslovanje i ka sjeveru Crne Gore. Time će pet zvjezdica u nazivu kompanije biti oznaka ukupnog broja hotela u ponudi, uz prepoznatljivu oznaku kvaliteta.

„Novi zamajac rasta i razvoja su dva nova lux hotela/rizorta koji se grade u Kolašinu i Plavu, kojima će upravljati Montenegro stars managment, čime će gostima biti na raspolaganju jedinstven turistički proizvod između planina i mora“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...