fbpx
NaslovnicaMINA BusinessValorizovati raspoložive materijalne i prirodne resurse

Valorizovati raspoložive materijalne i prirodne resurse

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odgovoran i proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih materijalnih i prirodnih resursa, podržan adekvatnim investicionim programima, preduslov je ekonomskog oporavka i dinamičnog rasta i razvoja Andrijevice, saopštila je predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

“Samo ozbiljnim pristupom možemo stvoriti nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u privredne grane koje su od vitalnog značaja za razvoj ove opštine, što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti da Andrijevčani svoju budućnost grade u rodnom mjestu“, navela je Đurović u čestitki povodom Dana Opštine Andrijevica.

Ona je čestitku uputila predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine Opštine Mladenu Đukiću, odbornicima i svim građanima grada.

„Upućujem srdačne čestitke povodom 17. jula – Dana Opštine Andrijevica i podsjećam da su privrženost antifašističkim vrijednostima i crnogorskoj slobodarskoj tradiciji jedna od najvažnijih odrednica andrijevačkog kraja. Zbog toga se i danas, 82 godine od izbijanja opštenarodnog ustanka u Crnoj Gori, s posebnim pijetetom sjećamo onih koji su položili živote za oslobođenje grada i cijele zemlje“, navodi se u čestitki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...