fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUNWTO raspisuje pozive u cilju ponovnog pokretanja turizma

UNWTO raspisuje pozive u cilju ponovnog pokretanja turizma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svjetska turistička organizacija (UNWTO) raspisuje četiri nova poziva čiji je cilj pružanje pomoći u ponovnom pokretanju turizma, a jedan od njih je i takozvani Ugostiteljski izazov, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

„Ugostiteljski izazov u saradnji sa akademskom institucijom Sommet Education je globalni poziv koji ima za cilj da primi projekte koji mogu pomoći ugostiteljskom sektoru da se ponovo pokrene“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

To takmičenje je, kako se precizira, osmišljeno tako da identifikuje ideje i pojedince koji su u stanju da ubrzaju oporavak uz promovisanje inkluzivnosti i održivosti u ovom sektoru kako bi izumjeli ugostiteljstvo sjutrašnjice.

„Pravo na punu stipendiju imaće 30 finalista u okviru 15 različitih programa u oblasti ugostiteljstva, kulinarstva i slastičarskih umjetnosti (bachelor, master, MBA) koje se nude u svjetski poznatim akademskim institucijama Sommet Education: Glion Institut za visoko obrazovanje u Švajcarskoj i Londonu, Les Roches u Kranj Montani u Švajcarskoj, Les Roches Marbelja u Španiji i Ecole Ducasse u Francuskoj“, dodaje se u saopštenju.

Među 30 pobjednika, tri najbolja i najinovativnija preduzetnička projekta dobiće sredstva za podršku početnom razvoju od Eurazea, vodeće globalne investicione grupe kojoj pripada i Sommet Education.

Rok za aplikacije je 31. avgust.

Direktno se može aplicirati na linku:
https://learn.sommet-education.com/unwto-hospitality-challenge.html

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...