fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU utorak o prednostima i manama vještačke inteligencije

U utorak o prednostima i manama vještačke inteligencije

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Meetup na temu Vještačka inteligencija – ChatGPT: Prednosti, mane i najbolje prakse, biće u utorak održan u prostorijama CODE hub-a u Inovaciono preduzetničkom centru (IPC) Tehnopolis u Nikšiću.

ChatGPT je vodeća platforma za razgovor sa vještačkom inteligencijom, koji prema dostupnim izvorima broji više od 100 miliona aktivnih korisnika sedmično.

Na Meetup-u će se, kako je saopšteno, podijeliti savjeti, preporuke i najbolje prakse za integraciju ChatGPT-a u poslovne procese i komunikaciju sa klijentima.

“Dodatno, govorićemo i o njegovim glavnim prednostima i manama, kao i načinima kako njegovom upotrebom poboljšati produktivnost i efikasnost u poslovnom okruženju”, dodaje se u saopštenju.

Svoje bogato iskustvo će sa svim prisutnima podijeliti član Crnogorskog udruženja za vještačku inteligenciju, Miodrag Vujković, koji je i osnivač preduzeća Inovativa koje se bavi implementacijom AI sistema u biznisu i edukacijom u oblasti AI-a.

On je i osnivač start up-a netAI, koji koristi generativnu vještačku inteligenciju za kreiranje veb aplikacija.

Vujković ima preko 20 godina iskustva u marketingu, finansijama, bankarstvu, reviziji i IT-u i osam godina iskustva u primjeni AI sistema.

Za prisustvo na događaju potrebno je registrovati se na linku https://docs.google.com/forms/d/1pZHba9F2jOxl3GrMoJj0d7-XhY9MrFSAoE25K534_04/edit

Tehnopolis ovu aktivnost organizuje u okviru projekta BEYOND koji kofinansira Evropska unija (EU) kroz IPA Program prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora od 2021. do 2027. godine.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...