fbpx
NaslovnicaMINA BusinessStručna obuka za visokoškolce u Addiko banci

Stručna obuka za visokoškolce u Addiko banci

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka i ove godine učestvuje u Programu stručnog osposobljavanja osoba sa stečenim visokim obrazovanjem.

Svršeni studenti Ekonomije, Prava i Prirodno-matemaričkog fakulteta, koji žele da steknu prvo radno iskustvo u bankarskom sektoru, svoje prijave mogu slati do 19. novembra.

“Kroz Program stručnog osposobljavanja u Addiko banci, zainteresovani kandidati će imati priliku da steknu primjenljivo znanje, uz stručno vođenje mentora koji su eksperti u svojim oblastima”, navodi se u saopštenju.

Diplomiranim ekonomistima, pravnicima i matematičarima bez radnog iskustva, banka pruža priliku za učenje kroz rad na konkretnim zadacima, kao i mogućnost pohađanja različitih edukacija i radionica.

“Cilj Programa je da olakša prelazak mladih iz svijeta obrazovanja u svijet profesionalnog angažmana, kroz pružanje mogućnosti za sticanje znanja, vještina i kompetencija u radnom okruženju”, rekli su iz banke.

Sticanje iskustva u modernoj kompaniji, sa visokim standardima u poslovanju i visokim nivoom društvene odgovornosti, otvara prilike mladim i sposobnim ljudima, željnim znanja, da kroz saradnju sa profesionalnim i visoko kvalifikovanim timom ostvare lične razvojne ambicije.

“Pored posvećenosti razvoju najboljih HR praksi, imidž poželjnog poslodavca Addiko banka je zadobila i brojnim inicijativama za osiguranje dobrobiti zaposlenih, njihovom razvoju i edukaciji. Dosadašnje iskustvo pokazuje da je Program stručnog osposobljavanja vrlo uspješan, a u prilog tome govori i činjenica da je 44 odsto njegovih korisnika nastavilo radni angažman u Addiko banci”, dodaje se u saopštenju.

Stručno osposobljavanje korisnika Programa trajaće devet mjeseci. Po završetku obuke, banka svim polaznicima izdaje sertfikat o stečenom stručnom osposobljavanju, a na njihov zahtjev i preporuku potencijalnom narednom poslodavcu.

Prijave traju do 19. novembra putem linka: http://bit.ly/Strucno-osposobljavanje.

Za više informacija zainteresovani kandidati mogu kontaktirati na mejl [email protected].

Najčitanije

Lajcak - Milatovic

Crna Gora da iskoristi pozitivan momenat i postane prva naredna članica EU

Podgorica, (MINA) – Crna Gora treba da iskoristi pozitivan momenat u Evropskoj uniji (EU)...