fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSpajić: Manjinska vlada neće i ne zna da sprovede program Evropa sad

Spajić: Manjinska vlada neće i ne zna da sprovede program Evropa sad

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Manjinska vlada neće i ne zna da sprovede program Evropa sad i nastavi reforme, ocijenio je ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić.

On je to naveo na Tviteru, reagujući na izjavu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da je insistiranje na implementaciji programa Evropa sad, kroz usvajanje budžeta i seta pratećih poreskih i zakona iz oblasti socijalne politike, otežalo poziciju svake buduće vlade.

“Saldo je nula. Predsjednik i njegovi trojanski konji žele urušavanje Evropa Sad da bi lakše kontrolisali narod, koji je primoran da uzme novac pred izbore”, napisao je Spajić.

Prema njegovim riječima, Evropa sad oslobađa građane i daje im moć, a uzima je “političarima dinosaurusima koji su predugo bili na grbači svih nas”.

“Buduća manjinska vlada, ne samo da neće, nego je izvjesno i da ne zna da sprovede Evropu Sad i nastavi reforme. Već su se prepali izazova, i već traže razloge za neuspjeh. Ovu prevaru samo slijepac može da podrži”, dodao je Spajić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...