fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan javni poziv za podršku podstanarima

Raspisan javni poziv za podršku podstanarima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad Podgorica raspisao je danas javni poziv za podršku podstanarima.

Glavni grad i ove godine realizuje program podrške podstanarima imajući u vidu, kako su naveli, složenu socio-ekonomsku situaciju, te činjenicu da veliki broj građana nema riješeno stambeno pitanje.

Za te namjene su, iz ovogodišnjeg budžeta, opredijeljena sredstva od 200 hiljada EUR.

“Pravo na subvenciju imaju podstanari sa prebivalištem u Podgorici, a subvencioniranje se odobrava na period od 12 mjeseci, nakon čega se konkurs obnavlja”, saopšteno je iz PG Biroa.

Obrazac za prijavu dostupan je na veb stranici Glavnog grada i/ili u prostorijama Sekretarijata za socijalno staranje, a uz ispravno popunjeni obrazac biće potrebno dostaviti i kopiju lične karte.

Komisija će, na osnovu dobijenih podataka, utvrditi rang listu, a nakon sprovedene procedure pristupiće se potpisivanju ugovora o naknadi dijela troškova zakupnine, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze zakupca i Glavnog grada.

Rok za prijavu na konkurs je 30 dana, a dokumentacija se predaje u šalterskoj sali na Trgu nezavisnosti – zgrada Skupštine Glavnog grada.

Svi detalji u vezi sa javnim pozivom dostupni su na linku https://podgorica.me/storage/25769/63bfb3fc39fa6_Javni-poziv.docx

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...