fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrvi let iz Dubaija za Tivat u ovoj sezoni

Prvi let iz Dubaija za Tivat u ovoj sezoni

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prvim letom avio-kompanije Fly Dubai u ovoj sezoni, uz podršku Ambasade Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, očekuje se dolazak putnika iz Dubaija u Tivat, danas u 16 sati i 40 minuta.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) saopšteno je da je direktna avio-linija na relaciji Dubai-Tivat-Dubai, posredstvom avio-kompanije Fly Dubai uspostavljena 2017. godine i ima sezonski karakter.

“Od izuzetne je važnosti za povezivanje sa regionom Bliskog istoka imajući u vidu rastuće turističke i investicione potencijale ovog regiona, sa kojeg se ostvaruje preko 36 miliona turističkih putovanja godišnje”, navodi se u saopštenju.

Fly Dubai je jedna od najbrže rastućih avio-kompanija regiona Bliskog istoka koja je počela da radi 2009. godine, uz podršku Vlade Dubaija. Kada su u pitanju letovi iz Dubaija, ta avio-kompanija je na drugom mjestu po broju prevezenih putnika.

“Održavanje linije za Tivat i u vanrednim uslovima prouzrokovanim pandemijom virusa Covid-19 je pokazatelj interesovanja turista iz ovog regiona za Crnu Goru kao destinaciju”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Minimalan trijumf Borusije

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Borusije pobijedili su večeras u Dortmundu ekipu Pari Sen Žermena...