fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPovoljniji gotovinski krediti u CKB-u i Podgoričkoj banci

Povoljniji gotovinski krediti u CKB-u i Podgoričkoj banci

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorska komercijalna (CKB) i Podgorička banka, članice OTP grupe, ponudile su povoljne gotovinske – keš kredite u iznosima do 20 hiljada EUR.

Krediti se nude po još nižim kamatnim stopama koje se kreću od 5,99 odsto koliko iznosi najniža nominalna godišnja kamatna stopa, dok je odgovarajuća efektivna šest odsto.

„Krediti se odobravaju bez administrativnih troškova, sa rokovima otplate od šest do 72 mjeseca u Podgoričkoj banci, dok se u CKB banci kredit može podići sa rokom otplate i do 96 mjeseci, odnosno osam godina, čime se građanima omogućava da dužim rokom otplate na lakši način i uz niže mjesečne rate otplate svoje obaveze“, navodi se u saopštenju.

CKB i Podgorička banka izašle su u susret svojim klijentima i svim ostalim građanima koji žele da brzo i u najkraćem roku dođu do potrebnih novčanih sredstava.

„Ponuda se odnosi na nove korisnike keš kredita, kao i na postojeće uz posebne zahtjeve u skladu sa internim kriterijumima banke“, dodaje se u saopštenju.

Dokumentacija za odobrenje kredita može se predati u svim poslovnicama, dok se sastanak sa ličnim bankarom može zakazati pozivom Call centra CKB-a na 19894 i Podgoričke banke na 19900. Za CKB keš kredit moguće je aplicirati i online na www.ckb.me.

Za kredit u CKB-u u iznosu od 20 hiljada EUR sa rokom otplate 96 mjeseci, po nominalnoj kamatnoj stopi (NKS) 5,99 odsto, efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi šest odsto.

„U obračun EKS za ovaj primjer su uključeni troškovi kamata za cijeli period, u iznosu od 5,07 hiljada EUR, trošak mjenice dva EUR i trošak upita u Regulatorni biro od tri EUR. Ukupni troškovi koje klijent treba da plati iznose 5,08 hiljada EUR, dok mjesečna rata iznosi 261,2 EUR“, precizira se u saopštenju.

Kredit je namijenjen klijentima u stalnom radnom odnosu koji primaju zaradu preko računa u CKB banci. Banka zadržava pravo da ne odobri kredit ili zatraži dodatnu dokumentaciju u skladu sa internim kriterijumima za odobravanje kredita.

Ponuda se odnosi na nove korisnike CKB keš kredita, kao i na postojeće uz posebne zahtjeve u skladu sa internim kriterijumima banke.

Najčitanije