fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOstvareni dobri rezultati tokom sezone

Ostvareni dobri rezultati tokom sezone

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ove turističke sezone su ostvareni dobri rezultati, kako u primorskim, tako i u opštinama na sjeveru, ocijenjeno je na satanku predstavnika Nacionalne (NTO) i lokalnih turističkih organizaicja.

Direktorica NTO, Ana Tripković Marković, sastala se u četvrtak sa direktorima lokalnih turističkih organizacija.

„Rezimirajući rezultate ljetnje turističke sezone ona je, na osnovu izvještaja koje lokalne turističke organizacije dostavljaju NTO-u na sedmičnom nivou, konstatovala da su, u kontekstu vanrednih okolnosti u kojima se realizovala sezona, ostvareni dobri rezultati, kako u primorskim, tako i u turističkim opštinama na sjeveru“, navodi se u saopštenju NTO-a.

U fokusu sastanka bilo je planiranje i usklađivanje zajedničkih marketinških aktivnosti i sajamskih nastupa na međunarodnom i regionalnom tržištu do kraja naredne godine.

„Predstavljen je načelni plan sajamskih nastupa i prezentacija u susret narednoj ljetnjoj turističkoj sezoni, koji podrazumijeva nastup na najznačajnijim turističkim sajmovima i berzama na strateškim emitivnim tržištima, ali i nekim novim, u skladu sa rastom tražnje i otvaranjem avio-linija“, dodaje se u saopštenju.

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija upoznali su se sa mogućnostima za turističku promociju u okviru predstavljanja Crne Gore na svjetskoj izložbi Expo koja se održava u Dubaiju tokom narednih šest mjeseci.

„Zaključeno je da će se u narednom periodu dalje raditi na inteziviranju saradnje u cilju sinhronizacije promotivnih aktivnosti i unapređenja destinacijskog menadžmenta“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...