fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOdržan kontinuitet napretka i ulaganja

Održan kontinuitet napretka i ulaganja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski predsjednik Milo Đukanović kazao je da ga raduje što je, uprkos teškim uslovima pandemije, održan kontinuitet napretka i ulaganja u pravcu unapređenja kvaliteta života građana Danilovgrada i poboljšanja uslova za intenziviranje privredne aktivnosti.

On je u čestitki povodom Dana Opštine Danilovgrad pozdravio napore i rezultate lokalne uprave na planu investicionih i infrastrukturnih ulaganja, poboljšanja uslova za poljoprivrednu proizvodnju, i naročito programe rekonstrukcije objekata iz oblasti kulture i sporta, kao važne dimenzije očuvanja i razvoja zajednice.

“Izražavam snažnu podršku daljoj realizaciji održivih razvojnih politika, uvjeren da je to jedini put punog društvenog i ekonomskog razvoja danilovgradske opštine i Crne Gore“, navodi se u čestitki Đukanovića.

On je čestitku uputio predsjednici Opštine Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine Opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Obilježavanje Dana oslobođenja Danilovrada uvijek je prilika da se još jednom oda poštovanje junacima antifašističke borbe, i sagledaju ostvareni rezultati u razvoju opštine”, zaključio je Đukanović.

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...