fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNovi međunarodni brendovi i radna mjesta u ovoj godini

Novi međunarodni brendovi i radna mjesta u ovoj godini

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Menadžment Porto Montenegra, i pored pandemije koronavirusa, za ljeto ove godine najavljuje otvaranje niza novih maloprodajnih objekata sa međunarodnim brendovima, sa ciljem da učvrsti poziciju regionalnog lidera u oblasti šopinga i aktivnosti zabave.

Kako je saopšteno, među novim zakupcima najavljenim za ovu godinu nalaze se Five Star Fashion Boutique, čija će ponuda obuhvatati brendove kao što su Polo Ralph Lauren, La Martina & Gant, zatim knjižara Nova Knjiga, gastro bar Navale, restoran Forza Porto, kao i supermarket Voli.

Glavna menadžerka za zakup maloprodajnih objekata u Porto Montenegru, Marija Krgović, kazala je da su veoma srećni što će ove sezone dovesti veoma cijenjene međunarodne i lokalne brendove.

„Naši gosti u naselju nastavljaju da uživaju u prvoklasnom šopingu i restoranima, a mi smo posvećeni daljem unapređenju ponude. Imamo nekoliko novih maloprodajnih objekata najavljenih za ovu godinu, ali možda još važnije, i u naselju Boka Place, koje otvaramo 2023. godine. U Boka Place naselju imaćemo više od 45 novih zakupaca, pa samim tim i više stotina otvorenih radnih mjesta“, rekla je Krgović.

Maloprodajni objekti u Porto Montenegru predstavljaju kombinaciju lokalnih i međunarodnih brendova, a pokrivaju površinu od više od 3,5 hiljada metara kvadratnih, uključujući kafe barove i restorane koji nude italijansku, mediteransku i orijentalnu kuhinju, pekaru, supermarket, frizerski salon, dnevni spa centra, jaht brokere i kompanije koje pružaju nautičke usluge.

Marketing menadžerka Volija, Olivera Lakonić, saopštila je da će stanovnike i redovne posjetioce Porto Montenegra od aprila opsluživati novi Voli market, koncipiran da omogući brzu, ugodnu i sigurnu kupovinu u novom ambijentu sa raznovrsnom paletom odabranih proizvoda.

„Prostiraće se na 294 metra kvadratna i nalaziti na lokaciji koja predstavlja samo srce marine. Voli market u Porto Montenegru će, sasvim sigurno, biti omiljeno mjesto trgovine kako za posjetioce i žitelje nautičkog naselja, tako i za stanovnike Tivta, objedinjujući savremenu, internacionalnu ponudu, sa domaćim i tradicionalnim proizvodima”, zaključila je Lakonić.

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...