fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKompanija One potvrdila olimpijske standarde i u novogodišnjoj noći

Kompanija One potvrdila olimpijske standarde i u novogodišnjoj noći

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – One mreža je, u srcu praznične euforije, opet bila ključna za povezivanje ljudi tokom novogodišnje noći, dosežući olimpijske rezultate sa gotovo 30 odsto povećanim saobraćajem mobilnog interneta u odnosu na prethodnu godinu, saopšteno je iz kompanije.

“Dok smo uživali u trenucima s porodicom i prijateljima i dijelili ih putem omiljenih aplikacija, količina podataka dosegnula je impresivne visine. Ova ekspanzija digitalne povezanosti potvrđuje da radost raste kada je dijelimo s drugima”, navodi se u saopštenju.

Direktor sektora tehnike u kompaniji One, Ratko Pustahija, kazao je da je ponosan na One tim koji je posvećeno radio kako bi obezbijedio vrhunsko iskustvo za One korisnike.

“Pored vrhunskih usluga, željeli smo i da budemo dio nezaboravnih trenutaka naših korisnika tokom dočeka Nove godine. One tim je radio bez predaha kako bi obezbijedio nesmetane pozive, kao i brz i stabilan protok podataka omogućavajući našim korisnicima da dijele svoje posebne trenutke putem društvenih mreža, te da se povežu sa onima koji su daleko”, rekao je Pustahija.

foto: One

On je naveo da je istovremeno, njihov tim zadužen za podršku korisnicima bio na visini zadatka i spreman da brzo i efikasno pruži odgovore na sva pitanja njihovih korisnika.

“Njihova ljubaznost i stručnost doprinijeli su stvaranju pozitivnog korisničkog iskustva, čak i u trenucima povećane potražnje”, rekao je Pustahija.

I dok digitalne platforme nastavljaju svoj uspon, tradicionalni telefonski pozivi i dalje imaju poseban značaj. U periodu od 31. decembra prošle godine u 19 sati do 1. januara u 11 sati, obavljeni su brojni pozivi, sa gotovo 500 hiljada poziva iz One mreže, pokazujući da su tradicionalni kanali komunikacije poput poziva i SMS-a, iako u padu, i dalje prisutni u srcima njihovih korisnika.

Upravljanje saobraćajem u novogodišnjoj noći bila je prilika za One mrežu da pokaže efikasnost svojih investicija.

“Zadovoljstvo korisnika potvrđuje našu predanost. Nastavljamo putem gigabitnih brzina i širenjem 5G mreže širom zemlje, ostvarujući visoke performanse i kapacitete. Nastavljamo da postavljamo standarde za budućnost digitalne povezanosti”, poručio je Pustahija.

One zahvaljuje svojim korisnicima na povjerenju i raduje se daljem unapređenju mreže kako bi obezbijedila izuzetno iskustvo u komunikaciji u godinama koje dolaze.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...