fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJelić: Folić manipulišući podacima pokušava da obezbijedi mjesto direktora

Jelić: Folić manipulišući podacima pokušava da obezbijedi mjesto direktora

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vršilac dužnosti (v.d.) direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ) Goran Folić pokušava da obezbijedi mjesto direktora te institucije, vrteći recikliranu priču i manipulišući podacima, kazao je bivši direktor Zavoda, Zoran Jelić.

Folić je, na današnjoj konferenciji za novinare, iznio nove, kako je rekao, brutalne primjere privatizacije državne uprave od bivšeg rukovodstva, Vukice i Zorana Jelića, u kojima sedmoro zaposlenih traži isplatu gotovo 800 hiljada EUR.

Jelić je u demantiju naveo da, umjesto da radi i javnost upozna sa rezultatima u ZZZ, “odlazeći v.d. direktor Folić izigrava tužioca, sudiju i pozornika, nevješto čitajući pripremljeni mu tekst”.

“Bez kompetencija za radno mjesto koje pokriva pokušava da obezbijedi mjesto direktora ZZZ, vrteći recikliranu priču i manipulišući podacima”, rekao je Jelić.

On je ocijenio da je spremnost da se nametne prljavim manipulacijama i podmetanjima, nažalost, kod nekih struktura, najvažnija preporuka za napredovanje.

“Naravno, opet iste neistine i podmetanja. Na temu o kojoj govori već sam prethodno pisao objašnjenja i demantije”, istakao je Jelić.

Jelić je dodao da je jedini način da Folića i Hadži Vujošević uvjeri da svojim postupanjem krše zakone pokretanje krivične prijave nadležnim organima, o čemu će, kako je kazao, javnost brzo obavijestiti.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...