fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDPS: Radnike Željezare skupo koštao populizam

DPS: Radnike Željezare skupo koštao populizam

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Radnike Željezare skupo je koštao populizam premijera Dritana Abazovića, predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića i prvog čovjeka Elektroprivrede (EPCG), Milutina Đukanovića, saopštili su iz nikšićkog Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Oni su naveli da primjer Željezare pokazuje da briga Abazovića, Kovačevića i Đukanovića za brojne nikšićke porodice kratko traje.

„Činjenica da je 90 radnika, ne tako davno, angažovanih po osnovu ugovora o djelu u toj fabrici, poslato kući, čime je, u doba ekonomske krize, dodatno udareno na porodične budžete, koji su i onako pogođeni inflacijom, govori u prilog tome da zabrinutost tri samoproklamovana spasitelja traje taman koliko i predizborna kampanja“, naveli su iz nikšićkog DPS-a.

Oni smatraju da je sramotno takvo ophođenje predstavnika vlasti, koji djelima pokazuju da im poigravanje s ljudskim sudbinama nije strano, naročito kad je neophodno izvršiti politički pritisak i kroz ucjene dobiti koji procenat više na izborima.

„Ovoj vlasti ljudi samo služe kao lutke u pozorištu u kojem ih režiseri Abazović, Kovačević i Đukanović iskoriste i nakon odrađenih zadataka odbace. Nažalost, ista sudbina čeka zaposlene u Solaru, EPCG, Pošti i drugim preduzećima“, rekli su iz DPS-a.

Oni su dodali da građani napokon shvataju da su na vlasti manipulatori, kao i da neće proći mnogo vremena da se isto desi mandataru Milojku Spajiću.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije