fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrna Gora u centru pažnje u svim ruskim medijima

Crna Gora u centru pažnje u svim ruskim medijima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Interesovanje ruskih državljana i medija za Crnu Goru ne jenjava, nakon predstavljanja destinacije na najvećem ruskom Međunarodnom sajmu za turizam (MITT), saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja.

Nizom intervjua koje je za neke od najvećih ruskih novinskih agencija dala državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja, Ivana Đurović, informacije o Crnoj Gori su plasirane u skoro svim novinskim agencijama i portalima.

„Imajući u vidu da ovi mediji broje više desetina miliona pregleda Crna Gora je kao turistička destinacija u centru pažnje ruskih turoperatera i agencija“, navodi se u saopštenju.

Đurović je kazala da Crna Gora ne planira zatvaranje granica i da očekuje što skorije obnavljanje avio linija sa Rusijom, sa naglaskom na činjenicu da će se u Crnu Goru ulaziti i sa potvrdom o vakcinisanju Sputnjikom.

„Građani Ruske Federacije će sigurno moći da dođu u Crnu Goru sa potvrdom o imunizaciji vakcinom Sputnjik V“, zaključila je Đurović za ruske medije.

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...