fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Montenegro uvodi četiri nove destinacije za ljetnju sezonu

Air Montenegro uvodi četiri nove destinacije za ljetnju sezonu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro tokom naredne ljetnje sezone letjeće ka četiri nove destinacije, i to Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi.

Kompanija će prvi put, ovoga ljeta, pokrenuti liniju prema Azerbejdžanu.

“Od juna naredne godine iz Tivta ka Bakuu kompanija će letjeti dva puta sedmično, svakog ponedjeljka i petka, a saobraćaj prema ovoj destinaciji će se realizovati do kraja septembra predstojeće godine”, navodi se u saopštenju.

Air Montenegro će, osim povezanosti sa Turskom iz Podgorice i Tivta prema Istanbulu tokom cijele godine, tokom ljetnje sezone letjeti i ka Izmiru.
“Kompanija sa letovima iz Tivta prema Izmiru počinje u aprilu, a saobraćaj će se obavljati tri puta sedmično, i to ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, do kraja oktobra naredne godine”, dodaje se u saopštenju.

Air Montenegro će tokom ljetnje sezone proširiti svoju ponudu i prema evropskom tržištu, pa će od juna do kraja septembra naredne godine svakog četvrtka i nedjelje iz Podgorice letjeti prema Minhenu, a svakog utorka ka Ostravi u Češkoj.

“Kupovina karata ka novim destinacijama je moguća od 4. decembra, a u cijenu je osim taksi i ručnog prtljaga do osam kilograma, uključen i predati prtljag do 23 kilograma”, rekli su iz nacionalnog avio-prevoznika.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije