fbpx
NaslovnicaCrna GoraKoprivica: Inicijativa za rušenje Vlade pokazatelj korupcije

Koprivica: Inicijativa za rušenje Vlade pokazatelj korupcije

Podgorica, (MINA) – Inicijativa za rušenje Vlade u stabilnim i redovnim aktivnostima pokazatelj je političke korupcije, ocijenio je poslanik Demokrata Momo Koprivica.

On je, na konferenciji za novinare, kazao da je svaki građani dužan da se tome suprotstavi na miran način.

“Ljudi svoj bunt treba da iskažu na miran i dostojanstven način. Jedino u Sjevernoj Koreji nema protesta. Protesti su mjera demokratskog i ustavnog postupanja”, rekao je Koprivica, prenosi Portal RTCG.

Kako je naveo, građani i odgovorni političari su ti koji zajedno treba da zaustave pokušaj političke korupcije i prekrajanja izborne volje građana.

Koprivica je rekao da su „primijetili određene akcije sabotiranja veličanstvenih narodnih protesta, te ubačene elemente od onih koji nasilno žele da preuzmu vlast”.

“Narodni otpor na demokratski i miran način se ne smije zaustaviti. Ako narod stane, počiniće se veleizdaja kakvu Crna Gora ne pamti i koja će za posljedicu imati rušenje ustavnog poretka i standarda građana”, poručio je Koprivica.

Prema njegovim riječima, Demokratska partija socijalista (DPS) ćuti i čeka da je onaj ko učestvuje u koruptivnoj šemi vrati na pozicije odlučivanja.

“Odgovorni političari koji čuvaju izbornu volju građana i građani koji ne žele izdaju pobjedu su posljednja linija odbrane. Ako stanu, sprovešće se politička korupcija”, istakao je Koprivica.

Iza svega, kako je rekao, stoji DPS, a na djelu je pokušaj zbunjivanja javnosti.

Koprivica je kazao da je izlaz iz krize u čvrstim garancijama većine da neće s DPS-om, i da se nakon toga definiše model.

On je dodao da su građani „juče napokon primili veće plate, zahvaljujući programu Evropa sad koji je zasluga aktuelne Vlade“.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real na fajnl-foru

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Reala iz Madrida plasirali su se na fajnl-fora Evrolige. Real je...