fbpx
NaslovnicaArhivaLuxair leti od jula i iz Podgorice

Luxair leti od jula i iz Podgorice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Avioni nacionalne luksemburške kompanije Luxair letjeće od jula i iz Podgorice, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetija Kalač, kazala je da će avioni Luxair-a letjeti dva puta sedmično ka dvije destinacije u Crnoj Gori.

Avioni će saobraćati na relaciji Podgorica – Luksemburg – Podgorica, u periodu od 2. jula do 24. septembra (srijedom i subotom) i Tivat – Luksemburg -Tivat, od 7. maja do 1. oktobra (utorkom i subotom).

“Ukrajinski turisti su ovih godina činili 20 odsto turista u Crnoj Gori, međutim zbog ratnih dešavanja smatramo da se Crna Gora mora okrenuti drugim tržištima. S toga, letove luksemburške kompanije prema Crnoj Gori smatramo veoma korisnim kako bi turisti iz Zapadne Evrope mogli da ljetuju u našoj zemlji”, rekla je Kalač.

Ona je predložila da, imajući u vidu veliko interesovanje za ponuđene letove, svi na vrijeme rezervišu avionske karte, putem linka: https://www.luxair.lu/fr/page-daccueil

“U slučaju potrebe, Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije i želi vam prijatne i sigurne letove avio kompanijom Luxair”, zaključila je Kalač.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije