fbpx
NaslovnicaCrna GoraŽivković: Nastavak Vučićevog lošeg političkog marketinga

Živković: Nastavak Vučićevog lošeg političkog marketinga

Podgorica, (MINA) – Izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o tome kako Srbima neko ne dozvoljava da budu dio Vlade u Crnoj Gori, samo su nastavak lošeg političkog marketinga kojim pokušava sebe pozicionirati u nacionalističkom dijelu svog biračkog tijela, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

Vršilac dužnosti predsjednika DPS-a Danijel Živković rekao je da, nažalost, Vučić za svoj lični PR, učestalo zloupotrebljava crnogorske građane.

„Iako dobro zna da Srbi u Crnoj Gori nijesu ugroženi, Vučić ne odustaje od uloge tobožnjeg zastupnika prava Srba u regionu“, naveo je Živković u saopštenju.

On je kazao da Vučić, nošen umišljajem o sopstvenoj bitnosti i važnosti, pokušavajući da sebi pripiše enormni značaj, tendenciozno plasira netačne i zlonamjerne teze.

„Krećući se utabanim stazama Slobodana Miloševića i njegove pogubne politike, svoje brutalno miješanje u unutrašnja pitanja Crne Gore, u stilu nepopravljivog populiste, Vučić redovno pokušava da prikrije dramatičnom zabrinutošću“, dodao je Živković.

Kako je rekao, učestalim slanjem istih poruka preko svoje „političke posluge“ u Crnoj Gori, predsjednik Srbije, pokušava da “izgovorenu laž pretvori u istinu”.

„Kada državno obilježje Srbije, prikazuje kao zastavu jednog dijela građana Crne Gore, podsjećamo ga da naši građani imaju samo jednu zastavu i to onu koja je simbol države u kojoj žive“, poručio je Živković.

On je Vučiću poručio da svoju “zabrinutost” pokazuje na pitanjima koja se tiču njegovih ingerencija.

„A Crnu Goru i njene građane neka izostavi iz svojih PR uradaka i nebrojanih “istorijskih” govora“, zaključio je Živković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije