fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika i napad na policajca

Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika i napad na policajca

Podgorica, (MINA) – Podgorička policija uhapsila je N.V. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u srijedu oko 11 sati, u ulici Branka Deletića, kontrolisali dvije osobe koje su sjedjele u vozilu marke Audi barskih registarskih oznaka.

„Sa mjesta suvozača je izašao državljanin Turske, K.O.F. (27), koji je službenicima predao manje pvc pakovanje sa sadržajem praškaste bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je turski državljanin policijskim službenicima predao i pvc marihuane, kao i ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem marihuane, takozvani džoint.

Iz policije su rekli da su nakon toga njihovi službenici kontrrolisali osobu koja se nalazila na vozačevom mjestu.

„Međutim, tom prilikom ova osoba je udarila jednog policijskog službenik u predjelu desne podlaktice, stavila vozilo u pogon i pobjegla, pri tome prelazeći pneumatikom drugom policijskom službeniku preko noge“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je policija u četvrtak, oko 11 sati i 30 minuta, u Studentskoj ulici pronašla i kontrolisala N.V. (29) koji je upravljao vozilom marke Audi, barskih registarskih oznaka.

„Kod njega su pronađena dva manja pvc pakovanja sa sadržajem marihuane“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je vozilo obezbijeđeno na licu mjesta, zapečaćeno, fotoelaborisano i dislocirano na parking prostor Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, gdje je po naredbi Višeg suda pretreseno.

Sa vozila su, dodaje se, izuzeti i tragovi.

„Po nalogu postupajućeg tužioca N.V. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, navodi se u saopštenju.

Od K.O.F. su, kako su kazali iz policije, prikupljena obavještenja u službenim prostorijama podgoričkog OB i njega je saslušao tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije