fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen Nikšićanin osumnjičen za pokušaj ubistva

Uhapšen Nikšićanin osumnjičen za pokušaj ubistva

Podgorica, (MINA) – Nikšićka policija uhapsila je V.V. (18) iz tog grada, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je policija identifikovala osobe koje su, u ulici Gojka Garčevića, učestvovale u tuči u kojoj je D.K. teško povrijeđen.

Iz policije su kazali da su rasvijetlili događaj i da sumnjaju da je prvo došlo do verbalnog, a potom do fizičkog konflikta.

U konfliktu su, kako je saopšteno, učestvovali L.K, M.M, B.B. i V.V. sa jedne strane i D.K, B.B, V.K, M.P, A.Š. i A.K. sa druge strane.

Iz Uprave policije su kazali da je Nikšićanin V.V. osumnjičen da je ranio oštećenog D.K. nožem u leđa i nanio mu povrede opasne po život.

„Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva V.V. je uhapšen, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, kaže se u saopštenju policije.

Navodi se da će V.V. uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu, dok će se državni tužilac u odnosu na ostale učesnike događaja naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...