fbpx
NaslovnicaCrna GoraRasvijetljeno podmetanje požara u Beranama

Rasvijetljeno podmetanje požara u Beranama

Podgorica, (MINA) – Službenici Centra bezbjednosti (CB) Berane i Sektora kiminalističke policije u kratkom roku rasvijetlili su podmetanje požara na objektu – trafici u vlasništvu Igora Tomkića iz Berana, i tom uhapsili A.S. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Iz Uprave policije je saopšteno da su, nakon što je u četvrtak oko dva sata ujitru u Beranama od posljedica požara oštećena imovina u vlasništvu I.T, policijski službenici CB Berane preuzeli sve neophodne mjere i radnje kako bi se identifikovao počinilac tog djela.

Kako se navodi, tokom kriminalističke obrade privedno je i saslušano više osoba.

„Preduzimajući navedene aktivnosti službenici CB Berane i službenici Sektora kriminalističke policije su došli do sumnje da je požar podmetnuo A.S“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je A.S. uhapšen i da će biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

“Policija će i dalje preduzimati preventivne mjere i radnje na zaštiti I.T, njegove porodice i imovine”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije