fbpx
NaslovnicaCrna GoraPodnijeće krivičnu prijavu zbog protjerivanja srpskih državljana

Podnijeće krivičnu prijavu zbog protjerivanja srpskih državljana

Podgorica, (MINA) – Nova srpska demokratija (NSD) podnijeće krivičnu prijavu protiv načelnika Centra bezbjednosti (CB) Nikšić i predsjednika opštine Milutina Simovića zbog, kako su naveli, ponovnog brutalnog miješanja policije u izbore u tom gradu.

Predsjednik NSD, Andrija Mandić, kazao je da je protjerivanje njihovih prijatelja iz Srbije, koje je ta partija angažovala da im pomognu oko baza podataka, unapređenja stranačke infrastrukture i obuke stranačkih aktivista, “samo još jedna siledžijska akcija Demokratske partije socijalista (DPS) i njihovih poslušnika iz represivnog aparata.”

“Zbog ponovnog brutalnog miješanja policije u izbore u Nikšiću, NSD će podnijeti krivičnu prijavu protiv načelnika CB Nikšić i njegovog nalogodavca Simovića”, napisao je Mandić na Tviteru.

On se izvinio protjeranim srpskim državljanima zbog, kako je naveo, neprijatnosti koju su im priredili gradonačelnik Nikšića i tamošnji šefovi policije.

“Dragi Nikšićani, očigledno da naš posao nije završen 30. avgusta i u vašem gradu će se rješavati budućnost Crne Gore na izborima 14. marta!”, poručio je Mandić.

Najčitanije

berza

Berza ukinula ograničenja za ŽPCG i OŽVS, sjutra trgovina akcijama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Montenegroberze donio je danas odluke o privremenom ukidanju cjenovnog...