fbpx
NaslovnicaCrna GoraOsumnjičeni za tešku krađu fizički napao policijskog službenika

Osumnjičeni za tešku krađu fizički napao policijskog službenika

Podgorica, (MINA) – Službenik Odjeljenja bezbjednosti Podgorica M.R, koji je angažovan na obezbjeđenju prostorija za zadržavanje, teško je povrijeđen sinoć kada ga je fizički napao Z.V, osumnjičen za tešku krađu, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je policijski službenik napadnut sinoć oko 20 sati i 45 minuta, u prostorijama za zadržavanje Odjeljenja bezbjednosti Podgorica.

„Prilikom izvođenja Z.V. do toaleta, koji je u prostorijama za zadržavanje boravio zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, on je fizički napao policijskog službenika M.R. i nanio mu tešku tjelesnu povredu – naprsnuće lobanje“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je Z.V. savladan uz upotrebu sredstava prinude – fizičkom snagom, i da je smješten u prostoriju za zadržavanje.

„Povrijeđeni policijski službenik je upućen na ukazivanje ljekarske pomoći u Urgentni blok Kliničkog centra i zadržan je na odjeljenju neurohirurgije radi daljeg posmatranja“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su rekli da je o događaju obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da se u radnjama Z.V. stiču elementi krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije