fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivokapić: Obaveza svih da djeca rastu srećna i zadovoljna

Krivokapić: Obaveza svih da djeca rastu srećna i zadovoljna

Podgorica, (MINA) – Obaveza Vlade i zaposlenih u Dječjem domu Mladost u Bijeloj je da djeci omoguće sve što im je neophodno i što ne mogu imati u porodičnom domu, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

On je, povodom Međunarodnog dana djeteta, danas posjetio Dječji dom Mladost u Bijeloj i poručio da će Vlada učiniti sve da riješi probleme koje opterećuju zaposlene u toj ustanovi.

Krivokapić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, vrijeme u Domu iskoristio za druženje i razgovor sa djecom, kojoj je uručio poklone.

On je razgovarao sa rukovodstvom Doma o izazovima i problemima sa kojim se suočavaju u radu.

“Krivokapić je izrazio zadovoljstvo zbog prilike da posjeti Dom i razgovara sa djecom, poručivši da je obaveza Vlade i zaposlenih u toj instituciji da djeci omoguće sve ono što im je neophodno i što ne mogu imati u svom porodičnom domu”, navodi se u saopštenju.

On je rukovodstvu Doma zahvalio na svemu što čine za tu djecu.

“Ta ustanova je od početka pokazala svoju potrebu i opravdanost. Obaveza svih nas je da djeca rastu srećna, zadovoljna, jer jedino takva djeca su garant dobre države“, kazao je Krivokapić.

Predstvanici Dječjeg doma Mladost poručili su da su djeca u toj ustanovi, bez obzira na svoje sudbine i porodične priče, srećna i zadovoljna.

Oni su kao najveći problem istakli nedostatak stručne radne snage, kao i odliv stručnog kadra.

Iz Doma su rekli da očekuju od Vlade da im pruži podršku, kao i da zajedničkim snagama rješavaju probleme i unapređenju rad te ustanove.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Cijene nafte ispod 84 USD

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte stabiliziovale su se u četvrtak ispod 84 USD,...