fbpx
NaslovnicaCrna GoraKrivične prijave protiv osam osoba na Cetinju

Krivične prijave protiv osam osoba na Cetinju

Podgorica, (MINA) – Službenici policije identifikovali su i podnijeli krivične prijave protiv osam osoba na Cetinju, povodom događaja uoči promocije predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića u Prijestonici.

Iz Uprave policije saopšteno je da se nadležni tužilac izjasnio da se u radnjama osam osoba stiču elementi krivičnih djela.

Kako su naveli, B.L. (56) i N.L. (27) sumnjiče se za napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

„S.V. (65), D.J. (33), T.B. (46) i V.J. (50) se sumnjiče za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, dok se S.V. (21) na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u grupi koja spriječi lice u vršenju službene radnje“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da se F.M. (42) tereti za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

„Pripadnici cetinjske policije nastaviće sprovođenje aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na taj događaj u cilju identifikacije ostalih osoba“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će u konsultaciji sa tužiocem biti utvrđeno da li u njihovim radnjama ima elemenata krivičnih djela ili eventualno prekršaja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije