fbpx
NaslovnicaCrna GoraHusić: U Portonovom događaji koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse

Husić: U Portonovom događaji koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse

Podgorica, (MINA) – U Portonovom će, tokom jula i augusta, gotovo svakog dana biti organizovane aktivnosti i događaji koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, kazala je direktorica marketinga i komunikacija u toj kompaniji, Adrijana Husić.

Husić je agenciji MINA rekla da u Portonovi dolaze vrlo različiti ljudi, bilo da je riječ o starosnoj granici ili zemlji njihovog porijekla.

Ona je kazala da su se, iz tog razloga, u Portonovom trudili da organizuju različite koncerte sa regionalnim i inostranim zvijezdama, brojne dječje i sportske aktivnosti, modne događaje, ali i događaje iz svijeta umjetnosti.

Komentarišući koncert ABBA Symphonic Tribute Show-a koji je održan u petak, Husić je navela da je to što su imali simfonijski orkestar na sceni bio veliki izazov, ali svakako i podstrek.

“Tako da smo se odlučili da ugostimo bend koji je svega dva puta do sada gostovao u regionu tokom prethodnog perioda, a ima rasprodate koncerte ne samo ove već i naredne godine. Nakon ABBA-e slijede Queen, Barcelona Balkan Gypsy Orkestra, ali i koncert našeg poznatog gitar Dua Nikčević-Bulatović”, rekla je Husić.

Ona je navela da su to samo neka od dešavanja koje organizuju u Portonovom.

“Gotovo svakog dana tokom jula i augusta imamo aktivnosti, kako za velike tako i za male. Vjerujemo da ćemo i u post-sezoni imati aktivnosti koje će privlačiti sve veći broj ljudi, što je jako važno, ne samo za Portonovi i Boku kao destinaciju, već i za Crnu Goru”, kazala je Husić.

Ona je najavila da će u srijedu u Portonovom biti održana sportska manifestacija “Put Crne Gore do Pariza: Slavimo olimpijski duh”.

“Ove godine, tačno na godinu od sljedećih Olimpijskih igara, organizujemo veliko dešavanje na Portonovi Marina trgu, gdje će i djeca i odrasli moći da uživaju, da se oprobaju različitim sportskim aktivnostima, ali i da se druže sa našim olimpijicima”, navela je Husić.

Ona je kazala da će ovog vikenda Portonovi, treći put ove godine, organizovati Vinsko veče.

Prema riječima Husić, nije riječ o o klasičnom salonu vina, već o druženju uz najbolja vina iz regiona i svijeta.

“Ove godine biće pristuno preko 45. etiketa. Jelena Tomašević će biti sa nama u subotu, a već naredne večeri, Ivan Bosiljčić će prirediti zaista nevjerovatan šou za sve one koji nam se budu pridružili”, najavila je Husić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije